آوند پرینتر

مرجع فروش لوازم، مواد و قطعات مصرفی انواع ماشین های اداری، فروشگاهی و بانکی

آوند پرینتر

مرجع فروش لوازم، مواد و قطعات مصرفی انواع ماشین های اداری، فروشگاهی و بانکی

آوند پرینتر؛ مرجع فروش لوازم، مواد و قطعات مصرفی انواع ماشین های اداری، فروشگاهی و بانکی می باشد. از جمله کالاهایی که آوند پرینتر عرضه می کند: کارتریج، تونر شارژ، چیپست، دستگاه کپی، بارکد خوان، صندوق فروشگاهی، فیش پرینتر، لیبل پرینتر، کاغذ عکاسی، انواع لیبل و ریبون، پول شمار، پرینتر سوزنی، تانک جوهر، جوهر، موبایل پرینتر، ماشین حساب و... می باشد. بخش آموزش و مقالات وبسایت آوند پرینتر، مرجع کاملی برای علاقمندان به مطالب تخصصی ماشین های اداری است.

۲ مطلب در مرداد ۱۳۹۷ ثبت شده است

چیپست کارتریج تونر چیست؟

يكشنبه, ۲۱ مرداد ۱۳۹۷، ۰۷:۵۰ ب.ظ

چیپست چیست؟ کارکرد آن در کارتریج چگونه است؟

chipset | چیپست چیست؟

(Chip) “چیپ”یا “چیپست” چیست؟

چیست کارتریج تراشه ای  ظریف از سیلیکون  (silicon) است که در بازار “چیپ” یا “چیپست” نامیده می‌شود در حقیقت نام دیگر IC  یا همان Integrated Circuit (مدار مجتمع) می‌باشد که معمولاً از جنس کریستال سیلیکونی بوده و چندین عنصر الکتریکی را در خود جای می‌دهد. به بیان تخصصی‌تر، جنس “چیپست” از مواد نیمه‌رسانا و بیش‌تر از (ma) بوده و میزان ناخالصی آن از نوع کنترل شده است. عناصر الکتریکی “چیپ” می‌تواند شامل تعداد زیادی ترانزیستور، مقاومت و خازن باشد، ولی معمولاً اصلی‌ ترین عنصر آن را ترانزیستور تشکیل می‌دهد. اندازه‌ی “چیپ” معمولاً حدود یک اینچ و در بیش‌ تر موارد تا یک سانتی‌متر است. وظیفه‌ی اصلی مجموعه‌ی این عناصر الکتریکی بررسی کردن مدارها و رد و بدل کردن اطلاعات لازم که از آن با اصطلاح “صفر و یک” یاد می‌شود می‌باشد. در حقیقت مدارهای مجتمع، از روی تعداد عناصر موجود در “چیپست” است که تقسیم‌ بندی می شوند . در حال حاضر پیشرفت فن‌ آوری در این مورد به حدی است که گاهی بر روی یک میلی‌ متر از یک “چیپست” صدها هزار عدد از عناصر الکتریکی نام‌ برده شده قابل تعبیه است، به این صورت که تراشه‌های حاوی عناصر الکتریکی، با استفاده از فن‌آوری پیشرفته، در داخل لایه‌ای از سیلیکون همگون، با رعایت ضخامت یک‌ نواخت و بدون تَرک‌ خوردگی تزریق می‌شوند.

What is a cartridge chip | چیپست چیست؟

 در پرینتر ها یا ماشین فتوکپی پس از تمام شدن پودر تونر یا جوهر دو انتخاب وجود دارد:

  1. خریدن کارتریج جدید
  2. خریدن یک چیپست سازگار با مدل دستگاه و پر کردن تونر کارتریج

در این رابطه به تعریف و کارکرد کلی “چیپست” می‌پردازیم.

“چیپست” در “کارتریج” کارِ شمارنده را انجام می‌دهد. در برخی از انواع کارتریج ها تعویض “چیپست” الزامی است، در این‌ جا این سوال پیش می‌آید که چرا اصلاً “چیپست” را بر روی کارتریج نصب کرده‌اند؟ هدف این است که وقتی تعداد چاپ برگه‌ ها به بیش‌ تر از حد مجاز و تعیین شده رسید، از شارژ مجدّد “کارتریج” جلوگیری شود و “کارتریج” نو خریداری گردد، اما باید گفت که این روشِ کارخانه‌های سازنده نتوانسته کاملاً موفق باشد. علاوه بر وجود “چیپست‌”های نو در بازار، امکان “ریست” کردن دستگاه‌ نیز به‌وجود آمده است. وقتی یک “چیپست” جدید به جای “چیپست” قدیمی نصب می‌گردد، در حقیقت کنتور “کارتریج” صفر می‌شود و قابلیت شارژ مجدد می‌یابد، بدون این عمل حتی با “کاتریج” پر از “تونر” هم امکان چاپ وجود نخواهد داشت. اما مشکل اینجاست که در برخی موارد این روش صرفه‌ی اقتصادی ندارد، به همین منظور روشی به نام “ریست” کردن ایجاد شده است که در این روش با هزینه ای بسیار کم دستگاه به حالتی وارد می‌شود که دیگر هیچ اطلاعاتی را از “چیپست”دریافت نمی‌کند و در حقیقت “چیپست” غیر فعال می‌شود. مشکلات مربوط به “چیپست”  و “ریست” کردن در مارک “سامسونگ” نسبت به مارک‌های “اچ پی” و “کانن” بیش‌تر است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۱ مرداد ۹۷ ، ۱۹:۵۰
نوید محمدی

ریست برخی دستگاه های برادر

دوشنبه, ۱ مرداد ۱۳۹۷، ۰۸:۲۸ ب.ظ

ریست برخی دستگاه های برادر

در این آموزش نحوه ریست (Reset)  برخی مدل های کارتریج تونر پرینترهای برادر (Brother) را آموزش می دهیم. در مدل هایی که در این مطلب، آموزش می دهیم، می توانیم مشکل “Toner Life End Error” را به روش زیر برطرف کنیم:

  • برای دستگاه های پرینتر برادر سری (HL) لیزری تک کاره بدین صورت عمل کنید:

brother-hl | ریست برخی دستگاه های برادر

  1. زمانی که دستگاه خاموش است، در جلوی آنرا باز کنید.
  2. در حالیکه کلید “Go” را پایین نگه داشته اید، کلید “Power” دستگاه را روشن کنید و منتظر باشید همه LED ها روشن شوند ولی چراغ های“Ready” و “Status” خاموش گردند، در این زمان کلید “Go” را رها کنید.
  3. وقتی تمام LED ها خاموش شدند، کلید “Go” را 2 بار فشار دهید و  منتظر باشید تا همه چراغ ها غیر از “Ready” و “Status” روشن شوند.

بعد از مراحل 1 تا 3، به ترتیب :

برای کارتریج تونر “Starter” پنج بار کلید “Go” را فشار دهید.

برای کارتریج تونر “Standard” شش بار کلید “Go” را فشار دهید.

برای کارتریج تونر “High Capacity” هفت بار کلید “Go” را فشار دهید.

و در آخر در جلو دستگاه را ببندید.


  • برای دستگاه های پرینتر برادر سری (DCP) لیزری سه کاره بدین صورت عمل کنید:

borther-dcp | ریست برخی دستگاه های برادر

  1. در زمان روشن بودن دستگاه، درب جلوی آنرا باز کنید.
  2. این کلیدها را به ترتیب از راست به چپ وارد کنید: “Option” یا “Clear”  و سپس Start
  3. کلیدهای فلش بالا و پایین یا + و – را بطور مکرر بزنید تا عدد 11 روی صفحه نمایش ظاهر گردد.
  4. کلید “Ok” یا “Start”  را فشار دهید تا نوشته “Accepted” روی صفحه نمایش پدیدار گردد.
  5. درب جلوی دستگاه را ببندید.

  • برای دستگاه های فکس و چندکاره های لیزری به این نحو عمل کنید:

دستگاه چند کاره برادر | ریست برخی دستگاه های برادر

در زمان روشن بودن دستگاه، در جلوی آنرا باز کنید.

کلید های مربوطه را به ترتیب وارد کنید:

  • دستگاه هایی که دارای دکمه های “Clear/Back” هستند، بدین صورت:

Clear/Back سپس * و بعد 0 0 را بزنید.

  • دستگاه هایی که دارای دکمه های “Option” هستند، بدین صورت:

Option سپس * و بعد 0 0 را بزنید.

با توجه به تخصصی بودن محصولات فروشگاه آوند پرینتر و نیاز کاربران به آموزش منحصر به ماشین های اداری از جمله شارژ کارتریج , تعمیر کارتریج  وتعمیر پرینتر و فتوکپی و …، بر آن شدیم که بصورت کاملاً ساده اما پر محتوا، مطالب مناسب در این زمینه را برای بازدیدکنندگان عزیز فراهم کنیم اما میدانیم تجاربی که شما دارید میتواند کمک زیادی در تکمیل تر شدن مقاله های آموزشی سایت باشد.در قسمت نظرات تجارت خود در با دیگران به اشتراک  بگذارید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱ مرداد ۹۷ ، ۲۰:۲۸
نوید محمدی